Het-sportplein.nl

Alles op het gebied van Sport

Wil je eens ervaren hoe het is om op de Spiegelwaal te roeien?

Of gewoon eens zien hoe het eraan toegaat bij dé roeivereniging voor Nijmegen en omstreken? Op zondag 27 mei houdt RV de Waal open huis. De ideale gelegenheid om kennis te maken met de vereniging, de leden en het roeien. 

Na de opening van de Spiegelwaal ruim twee jaar geleden is de roeivereniging direct van start gegaan. RV de Waal is de enige roeivereniging in de regio Nijmegen waar iedereen lid van kan worden. De vereniging is gevestigd in het pand van een voormalig dakbedekkersbedrijf en beschikt over circa 50 boten, een fitnessruimte en een kantine.

In twee jaar tijd is RV de Waal hard gegroeid. Tientallen vaste ploegen trainen wekelijks en de vereniging is al diverse keren in de prijzen gevallen tijdens wedstrijden in het hele land. Eerder dit jaar ontving RV de Waal de Sportinitiatiefprijs 2017 van de gemeente Nijmegen tijdens het Nijmeegse Sportgala. Het afgelopen roeiseizoen hebben vijftig beginners een instructiecursus gekregen en een nieuwe groep beginners is alweer van start gegaan. Ook organiseert de vereniging allerlei activiteiten buiten het roeien om.

Op zondag 27 mei houdt RV de Waal open huis.

Iedereen kan binnen komen lopen om het botenhuis en het terrein te bekijken. De rondleiding wordt afgesloten met een klein stukje roeien op de Spiegelwaal. Beginner of ervaren roeier, jong of oud, iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Koffie, thee en fris staan klaar en er wordt gezorgd voor muzikale omlijsting en een springkussen voor de kinderen.

Open Huis RV de Waal
Zondag 27 mei, 11.00 - 15.00 uur

Oosterhoutsedijk 48, Lent

www.rvdewaal.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie

De nieuwe collectie staat online!

Bestel hier de nieuwste Nike voetbalschoenen