Het-sportplein.nl

Alles op het gebied van Sport

Jaarlijks worden tien World Triathlon Serie-wedstrijden georganiseerd op de Olympische afstanden 1,5 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen.

LAV Fotografie triatlon team SquadraDe tiende en laatste World Serie-wedstrijd, de Grand Final, is tevens het ITU Wereldkampioenschap en vindt dit jaar plaats in “ons” Nederland! Een speciaal weekend voor Squadra en onze deelnemende atleten!
Programma ITU Grand Final Rotterdam Aan de World Series doen ca. 150 topatleten (mannen en vrouwen) mee.

Daarnaast biedt het programma ruimte aan ca. 3.500 (inter)nationale amateurs en breedtesporters in verschillende leeftijdscategorieën en over verschillende – kortere – afstanden. Het programma van het WK Triathlon vindt van 14 tot en met 17 september plaats in hartje Rotterdam.

Menno Koolhaas, Jonathan Wayaffe en Renze Postma staan op vrijdag 15 september 2017 aan de start bij de categorie U23.

Deze vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur. Marco van der Stel staat op zaterdag 16 september 2017 aan de start bij de categorie Elite Men. Deze vindt plaats van 13.06 tot 15.00 uur.

Afgelopen weken hebben de atleten alles op alles gezet om zo fris en fruitig mogelijk dit weekend aan de start staan.

Dolphin officiële waterpartner Dolphin is de hoofdsponsor van Squadra en daarnaast ook de trotse officiële waterpartner van de triathlon finales in Rotterdam komend weekend.

Het Nederlandse bedrijf Dolphin is een van de grootste bottelaars in Europa en voorziet alle atleten en toeschouwers van het zuiverste water uit de eigen bron met speciale ITU Grand Final-labelflesjes en de DRINQ Smartpacks. “Wij zijn blij dat we de atleten tijdens de triathlon finales in Rotterdam met onze DRINQ Smartpack kunnen ondersteunen in de jacht naar hun topprestatie”, aldus Directeur Peter Hogervorst.

Met de liefde voor sport ondersteund Dolphin al jaren sport teams en individuele sporters op hun weg naar de top. Samen strijden Dolphin en Squadra momenteel voor de Olympische droom van Tokyo in 2020.

Advertentie

De nieuwe collectie staat online!

Bestel hier de nieuwste Nike voetbalschoenen